Vleespakketten

Onze vleespakketten bestaan uit een diversiteit aan producten, in de verhouding zoals ze aanwezig zijn bij het dier. Wij proberen zoveel mogelijk te benutten, om verspilling tegen te gaan. 
De inhoud van een pakket bestaat uit producten zoals gehakt, hamburgers en tartaar, maar ook uit luxe delen zoals biefstuk, haas en entrecôte. Ook bevatten de pakken stoof-, braad- en soeppproducten zoals rosbief, riblap, sukade, hacheevlees, soepvlees en schenkels. 
Minder gebruikelijke producten zoals tong, lever en ossenstaart maken geen deel uit van het pakket, maar zijn eventueel los verkrijgbaar. 
De inhoud van het pakket is overigens in onze winkel ook los verkrijgbaar!

De verschillende pakketen en inhouden worden hieronder toegelicht wanneer men op het pakket klikt. 

De meeste producten zijn per 2 stuks, 250 gram of 500 gram verpakt.
Bent u met een oneven aantal of juist alleen? Geef dit dan alvorens aan ons door. Doordat wij zelf ons vlees verpakken kunnen we hier rekening mee houden.

5 kg vleespakket

5 KG Kalfsvleespakket
€16,00 / KG

Een pakket met vooral de magere delen. 
Dit pakket bevat luxe producten zoals biefreepjes, biefstuk, entrecôte en baklappen die vol, mals en zacht van smaak zijn. 
In verhouding is dit pakket luxer als het 10 KG pakket. 

Bekijk het 5 KG pakket

10 kg vleespakket

10 KG Kalfsvleespakket
€14,00 / KG

Een pakket met een diversiteit aan producten van biefstuk tot burger met zowel bak-, braad-, stoof-, als gehaktproducten. 
Dit alles in een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

Bekijk het 10 KG pakket

20 kg vleespakket

20 KG Kalfsvleespakket
€13,00 / KG

Ook dit pakket bevat diverse producten, evenals het 10 KG pakket, in meervoud.
Dit pakket biedt een ruime voorraad in bak-, braad-, stoof en gehaktproducten, maar dan voor een voordeligere kiloprijs!

Bekijk het 20 kg pakket

Extra bij te bestellen

Los bestellen

Het is mogelijk om alle producten los in onze winkel te verkrijgen. 
In onze winkel vind je een ruim assortiment aan jong rundsvlees, varkensvlees en gevogelte. Ook kunt u wild of lamsvlees bestellen. 

Onze webshop biedt een blik in de mogelijkheden. We doen ons uiterste best om alle producten in de webshop te vermelden. Echter is onze winkel uitbreidende, en biedt de fysieke winkel het meest complete overzicht.